Има во секој анатомски атлас анатомија на мускулоскелетен систем. Така да види во Академска книга Нетер, Соботта или што и да имаат и разгледај дали ќе ти фати око. За енциклопедии не знам. Ќе одредат по итна постапка, а ако нема од таа крвна група нулта негатив е универзален дарател.
Во Академска книга Едит: гледам ти пишале и пред мене, инаку мислам дека имам видено таму специјални за ликовни уметници, овие други мед. атласи ти се многу поскапи и не ти требаат.
Денес објавија: Надоместокот за попишувачите за правилно внесени податоци во електронскиот прашалник се утврдува да изнесува: за попишувач паушален износ од 4.000,00 денари; за секое попишано лице по 30,00 денари за секој попишан стан по 20,00 денари; за секое попишано домаќинство по 50,00 денари за лице определено за резерва паушал од 5000,00 денари. за секој ден ангажирање по повик на резервниот попишувач 700,00 денари дневно. Надоместокот на реонскиот инструкторот се утврдува да изнесува: за реонски инструктор паушален износ од 5. 000,00 денари; за секоe попишано лице од попишувачот по 3,00 денари; за секое попишано домаќинство од попишувачот по 5,00 денари; за секој попишан стан од попишувачот по 2,00 денари.
Zdravo go imam izgubeno novcanikot vnatre ima licna karta imeto mi e Aleksandra Spasovska imam i dr raboti pari vo nego krem boja e vo blizina na vuk zgrada go izgubiv koj kje go najde ve molam pisete mi
Како ги одржувате кожените палта, хеланки.. (не вистинска кожа), ако ставам во перална на 40 степени ќе преживеат ли , досега не сум ги перела во машина, се на рака ги перам ама ваквите материјали ми се мачни на рака за перење, еве сега имам неколку парчиња се мислам да ги ставам во машина или па не ...
Дали некој има некакво искуство со трпезариски маси и столови од happyhome. Се наоѓале кај Качанички пат. Спојлер
Како и на секоја друга страна со можност за онлајн купување. Одиш на сајтот на белина, ставаш во кошнишка тоа што сакаш, потоа плаќаш со картичка. И после чекаш да стигне пратката Спојлер
Вчера купив лаптоп, на страната пишува дека батеријата му држи отприлика 7 часа а мојот едвај издржа 3 часа и тоа со battery saving mode. Што да превземам?