Koi tabletki gi koristis? Kako si zadovolni? Mi gi rgosuva nekoi lazici viluski? Koristis nesto dodatno za cistenje na masinata? Podobjasni mi malku
Ги користам таблетите од кам,исто и сјајот и солта. Задоволна сум,скоро 3год како ја користам. Ја немам чистено до сега,баш размислував да го најдам упатството да видам како се чисти.
Најди некој другар/ка со добар телефон, отидете на Водно, Матка, Парк и ќе ти направи убави слики. Не мора во студио.
Отварам на мој термин кај специјалист што ме интересира за да видам слободни датуми за преглед и пишува со зелено дека има слободни денови, ама после кога ќе кликнам на означените денови термините за тој одреден ден не се веќе со зелено туку со жолто за кое пишува "слободен термин со ограничување".И така за сите денови е.Што поточно значи тоа?
Да ми препорачате некои шминкерки или шминкерски студија во Центар? Не знам никој во Центар, а ми треба.
Ако може некој да ми каже за курсевите, што се по дигитален маркетинг дали се исплати бидејќи се многу скапи незнам колку може да се научи.
А сакам да продадам шминки на една ама е во друг град дали тоа можам да го направам преку обична пошта и после да си ги земам парите од поштата знаеш ли или за ова треба во карго?
Мене другарка кога ми праќаше приврзок преку пошта, го мереле пакетот и ѝ наплатиле околу 40 денари. Поефтина варијанта ти е каргото, ако пакетот е голем.
имало некоја апликација каде што можеш да зборуваш со рандом луѓе кои знаат некој јазик што сакаш да го научиш. Колку што разбрав македонска е апликацијата. Знае некој како се вика или нешто слично?