Ми се расипа тачот на мобилниот , е сеа ме интересира дали постои некоја програма со која би можела да ги префрлам броевите кои ми се во моб. на компјутер , оти сите контакти ми беа во моб сочувани ????
Девојкииии итно е, да не го знае некој бројот на кој што се праќаат пораки за емисијата "Нарачавте будење" на City Radio ??
Ако телефонот ти е исправен, можеш да го смениш тачот и се' ќе биде во ред. Расипан тач не значи расипан телефон. Е сега од друга страна знам дека ако тачот се расипе не можеш баш многу да го користиш телефонот, па затоа нов тач е решението. Јас контактите си ги чувам на сим картичката, па така ако отиде во аут телефонот, контактите се тука.
На официјалнава страна на милениум има репертоар за до вчера ама ако не е сменет тогаш го има истиот распоред за денес-утре..
Се прашувам дали ќе стават и за утре Зошто утре ќе одиме од училиште во Восочниот музеј,па со другарките сакавме да погледнеме нешто. Но,гледам само Ајс ајџ
Не ми го бришете прашањето. Од 29 изгледа ни се колоквиумите, ама не сме имале предавање до сега по 2 предмети, од кои едниот- анатомија ни е услов за запишување втор семестар. Не знаеме која ни е професорка, ни од кој учебник да учеме. Па ме интересира дали и покрај тоа што не сме имале предавање, ќе имаме колоквиум по тој предмет? Малку глупаво прашање, ама не ми се јасни некои работи.
Не знам каде студираш, но кај мене во такви ситуации или се појавувал професорот на предметот 1-2 недели пред полагање и кажувал од која книга (од каде со каде) да учиме материјал за полагање на колоквиум со кратко објаснување на некои битни работи или доаѓал да се договориме да го полагаме на испит со тоа што задоцнето и забрзано ќе предава до крај на семестар.
Обратете се во деканат, на студенски прашања, кажете дека не сте имале ни едно предавање, немате и незнаете од кај да учите, би требало да го решат проблемот
Дечки ве молам кажете ми дали можам да си го променам пасвордот на мобилниот..Вака значи сестра ми го заборавила али исклучен е и не можам да си ставам пасворд на пораки или слики и слично, а стариот не го знам..Треба да идам до т-мобиле и колку ќе чини тоа одприлика?
Го симнав Панкот не е мртов, ама сум го симнала со бугарски превод. Може некако да го тргнам, оти ме буни