Fabiani не знам, ама кала има во чаршијата до пикант слаткарницата и на широк сокак подолу од камен мост.
Јас едини путер од кикиритки што можам да го јадам е од Magic. Голем фан сум на путер од кикиритки и ги имам пробано сите на нашиот пазар. И секогаш се враќам на овој од Меџик. Crunchy е, не е smooth, ама 100% кикиритки е, нема шеќер или што ти ја знам додатоци. Испаѓа како реклама ама само си кажувам мое искуство .
Од Меџик последно да е, не е за јадење. Иначе, јас не сум обожавател на путер од кикирики ама неодамна на инста ми излезе @choconella.love. Као домашен нешто ау бау, има три врсти, млечен, дарк и протеин. 300 ден е тегличка, дарк го пробав, океј беше. Нешто ко еурокрем да јадеш. @Darlingzz
Зошто врска нема тоа што го пишува на етикетата со реалниот состав во производите. Кој е интолерантен на одредени состојки си знае најдобро.
Стварно не знам за другите производи и не можам да тврдам, ама не еднаш имам дома правено путер од кикиритки, нивниот е најблизок по вкус со домашниот. Го јадам со години, малтене секој ден. Секој со своето искуство во секој случај.