Мислам дека може да испринташ... а таму на шалтер одма го даваат нрма ни гужва не е како кај изводите
Decki moze i da ne e za tuka prasanjevo, ali dali nekoj bi idel vo naredni 2-3 dena vo belgrad ili bi se vrakjal toj period, mi treba edna usluga ??
Уф, ме збуни сега, што е тоа препис? Ми треба имотен лист не постар од 6 месеца, може тоа и на нотар?
До самото езеро нема шанси да стигнат за 40мин.. она до езерото прашува.. Па јас до викендичката кај марков манастир кога одам, без 20мин не сум.. А и од кај Соње да одат, пак не е толку сјаен патот за да летаат А јасен додека го поминеш ....ехее
Јас искрено од ниту една зошо сум многу голем скептик кога станува збор за приватно здравство или штедење или било каква услуга преку овие брокери. Сепак, во блиско опкружување неколку другарки имаат приватно од WVP мислам дека беше и донегде се задоволни. И да се одлучиш за такво нешто, убаво да си ги испрочиташ и договори и се, затоа што има многу работи кои не ги покрива според некои клаузули, па да не ти биде за џабе го плаќам (другарка имаше таков проблем). Доколку нешто поконкретно те интересира, пиши ми.
За дозволен минус ако немаш примања на сметка одма ти го укинуваат и цел износ ти го побаруваат од банка. Тоа е кај сите банки. Кај кредитните картички не е така. Доволно е да го плаќаш барем минимумот што ќе ти го пропишат на извештајот секој месец и немаш гајле. Дури можеш и влез излез да им правиш на парите.