Зависи секако од греење, дали е клима, греалка, панелка... машини, бољер, др апарати, но сметам дека повеќе од 2500 во зимски месеци не би било. Чисто за пример, две фамилии сме на иста сметка, најголемата сметка во зимски период ни била 7500ден,притоа внимавајќи на евтина струја, ретко нешто ако е итно па да уклучам на скапа. Еден спрат грееме со инвертер. Заборавив да спомнам дека сме 4ца возрасни и две мали деца.
Дали постои неков начин да се види што е купено ако сметката ни е скенирана преку апликација, и ако го знаеме бројот? Имам две сметки а не се сеќавам што сум купувала.
Не знам дали постои закон, ама дека се издава, се издава. Гинеколог, со своја ординација лично имам слушнато како оговараа дека негова пациентка има ХХХ полова болест а дека знае дека има швалер, а не па вработени во аптека. И не не се фармацевти со лиценци. Од искуство ти кажувам затоа што работев во добро позната аптека. Дали еден или двајца се со лиценца само за да смеат да издадат хормони или антибиотици. Остантато се може да продаваат и продаваат вработени пријавени само со основно. Јас се чудев. И ова за издавање дека некој купил тест е мачкина кашлица. Што се се коментира и оговара кога ќе излезе муштеријата
Предлог за подарок за машко дете од 6 години? Зедов една слагалица,сака да реди па поголема зедов од 500 парчиња,ама некако малце ми е само тоа.. уште нешто Само облека да не е бидејќи има доволно.
Има, ама во последно време не е многу активна. Ајде да ја активираме, некоја комбинација, утре е недела https://forum.femina.mk/threads/Обложување-и-спортска-прогноза.4433/page-111