Грејната сезона точно дека е веќе 1 недела почната ама нема ни П од парно. Kaде е пуштено, баш ме интересира? Јас сите што ги имам прашано ми кажаа дека немаат. Сигурна сум дека се пониски ама си играат со нас, а и сезоната е почната не е ништо предвреме. Плаќаме и не добиваме парно!
И кај мене нема парно, ниту пробно никакво немаат пуштено. А навечер тем. паќаат под 12 степени, пред некој ден беше 8 степени и пак немаше парно. Ова е претерано кај сметки до небо па и не го пуштаат кога му е време. Па ладно е бре луѓе
Мислам дека може се уште да се користат обичните здравствени книшки, доколку уште не се добиени електронските.Барем колку што знам. Катке мор,ме насмеа има електронски книшки,нема апарати секогаш нешто фали во државава
Сто години го одложувам вадењето здравствена книшка заради ова . Ај да не е за џабе си викам. Ја загубив мојата пред подолго време. Пак ке прашам , која е процедурата да извадам нова ? Кај да се обратам ? Колку ќе ме чини ? Колку време ќе одземе ?
Пак би ти препорачала да побараш по пазарите или евентуално во некоја монистрара кај што има и други материјали за изработка на накит, а прва што ми паѓа на памет е една монистрара во уличката зад кинг бургер(само не знам како се вика ).
Во адвентистичките (незнам дали точно го кажав зборов ) цркви да,ама во другиве бев,ама има библија,или некои сл,нема баш такви какви што барам....Сепак фала ти.
Луничка, жици имаш на бит пазар-поевтино е од Центар, не само жици нема што нема таму имаш да бираш какви сакаш-клопче е 50 денари-неколку метри има сигурно во едно позади Православната црква се вика продавничката Делфина аксесорис-има и на ф.б., а имаш кај Кјуби-пред доага една се вика Монистра, поскапа е од Делфина аксесорис-идеи милион, а во Монистра имаш и камења како и сваровски кристалчиња
Имам и јас да поставм глупо прашање Причини за одземање на родителското право и носење на детето во дом за деца? Спојлер Само не малтретирање.
добро бе луѓе знае ли некој на онаа глупавата страна најдиработа како се аплицира за работа? притискам на аплицирај неможе а огласот е во тек?