Ме интересира дали од картичка кај што се вадат пари, ако немате инсталирано апликација се гледа колку пари се извадени и кај се потрошени?
Ај мислење кажете ми, дали нешто би направиле и што би направиле. Купивме роба во износ од 30.000. Ни дадоа испратница, но не и фискална. Кога побаравме, ни рекоа ве молам, недела е денес, утре ќе ви ги пратиме фискалните. Ајде, си реков фер ќе биде ама не. Не ни пратија. Ги игнорираат пораките. Не сакам да ги пријавам во пазарна иако заслужуваат, никогаш не сум пријавила никого. Ама па инат ме фаќа, да морам да молам за нешто што сум платила.
За кој ден ти дадоа испратница дали беше напишена датата за понеделник или за недела? И дали дуканот работеше во недела ?
Кажете ми мислење за овој мини велосипед? Прашав и во друга тема не добив одговор а итно ми е ... Еден човек ги продава 4000 многу му ги барале кажа...гледав ги имаат и во медикус не пишува цена само... Прашав на место каде што продаваат фитнес справи ми рекоа демек вакви циркуси не продаваме..Ова е брука за тој што ги продава..И не знам дали справата е добра ...Гледам истата функција ја има како и статичниот собен велосипед само нема седло овој...Незнам дали вреди да го земам да не се зафркнам само а да нема некој ефект ...над 10.000 се оние класичните неможам таков да си допуштам моментално...Ми треба пошо цел ден сум седната таква ми е и работата па додека седам барем да вртам на него...
Може препорака, некој добар трилер од Антолог? Имаат камионче со книги, сакам да се подновам. Ама, немам ништо на ум.
Ако работеле по работно време нема зошто да не ви дадат фискална во моментот. Ако отвориле само за вас да ве услужат тогаш разбирливо е ова со испратницата, па утредента да искуцаат. Јас не знам дека некој нема да издаде фискална кога муштерија апла му бара. Помина ти пак во дуќанот и не ти даваат или како?
Па работат во недела до 18 часот. Така пишале. Дали работат законски е тоа не знам. Они се во друг град и ми рекоа да ом пишам понеделнички за да ги пратат фискалните.