Оди на факултет, ќе ти ги вратат. На мојот фах на сите ни ги вратија после првиот семестар кога се пријавуваа испитите.
Јас го прекинав факултетот пред 3 години и документите ми останаа таму. Затоа мислев да не е покомплицирано.
Дали знаете каде може да набавам, не знам како точно се вика, во она што се ставаат свеќите на гробишта како кутивче? *најверојатно добро се изразив. Благодарам однапред.
Не знам каде да го поставам прашањево, доколку не му е местото тука, ве молам преместете го. Колку се ''безбедни'' страниците за онлајн гледање серии со превод? Пред неколку месеци почнав да гледам How i met your mother со српско-хрватски превод на страница кај што морам да исклучам две три вируси пред да гледам. Знам дека не се безбедни, ама ме интересира од аспект на откривање локација и киднапирање. Не излегувам многу, но претходниот пат кога бев излезена пред три недели и кога се враќав за дома на последната улица до дома ја видов истата кола со Хрватски таблици што ја видов пред 20-те минути кога излегов од аптека. Имаше двајца мажи внатре во колата, не им ги видов убаво лицата. Вчера, кога се враќав за дома на истото место кај што беше претходната кола видов друга, но немаше никакви таблици. Исто имаше двајца мажи и не знам дали беа истите. Кога заминав од тој дел и се свртев да ги видам подобро, ја запалија колата и заминаа. И првиот и вториот пат кога бев излезена беше наутро пред 12 часот. Излегов и измеѓу тие три недели со брат ми, ама намерно не го земав телефонот со мене, затоа што ми беше страв. Не се случи ништо тогаш.
а зошо не кажа дома на твоите зошто не пријави во полиција, ако сум била јас на истово место нема да можам да заспијам навечер, дали ги имаш сретнато пак
Не ја запаметив, само видов дека е од Хрватска и дека е истата кола што ја видов претходно. Се исплашив, а и немав многу можност затоа што беше точно зад мене на раскрсница кога се свртев, замина од другата страна. 21 година имам.
Може ти влегло нешто во психа или нешто си исплашена па паметот ти оди на секоја страна.. Јас исто имам 21 година до сега ваква дешавка само од тебе имам слушнато иначе кулирај си нема никаква поврзаност тоа со тоа.. Сите го правиме тоа на одредени страни и кога симнуваш и кога треба да гледаш нешто.
Можно е и да халуцинирам поради некоја траума од детство, затоа што повеќе работи ме плашат. Се надевам дека е така.
истор го мислам и јас со членот што ти кажа дека не е тоа што со го гледала филмот, но сепак би требало да кажеш дома на твоите сепак не си толку мала за да мислат така дека нешто ти се причинило, но сепак немој да се плашиш и излегувај со придружба
несакам да те плашам но сепак не излегувај сама барем до некое време сега на никој неможеш да му веруваш оти не знаеш утре што не чека.