Инстаграм не дозволува вакви апликации, па веројатно те банирале. Пробај да им пишеш на нивниот официјален маил и да го објасниш проблемот, друг начин не знам. И отсега не инсталирај вакви апликации.
Здраво девојки, каде можам да најдам ваков тип на столици? Ми требаат 4 ако некоја од вас има за продавање пишете ми во по
Некој да продава спарк/ матиз или познава некој таков? Да е барем 2004 год и плин Не знам дали смее вакво прашање
Види на фб групите, има многу за огласи на возила, купи продај, огласник мкд итн. Пребарај на реклама 5 и пазар 3 исто така. Сигурно ќе најдеш.
Некој да не има искуство со вакви сетови за белеење на забите? Сакам да земам, ама шубе ми е малку, се мислам.
Првиот е со Џек Николсон, прават експеримент и го ставаат во психијатриска болница. Џек Николсон, психијатриска болница. Ќе те шекне филмот, не треба повеќе да ти кажувам. А вториот, ако е за тој што мислам, според книгата на Спаркс е љубовна драма. Навистина добро среден филм.
Здраво, ако некој знае да ми каже каде треба да одам за да се пријавам за здравствено осигурување? Не сум веќе студент и веќе една година се пријавувам во агенцијата за вработување како активен барател на работа и мислев дека така ми следува и здр осигурување. Ви благодарам однапред.
Обрати се во ФЗО. Тие се надлежна институција за остварување на правото за здравствено осигурување. АВРМ и ФЗО не се поврзани.
Жив хаос е во ФЗО. Јас бев пред 2 недели ама џабе, вработен да те услужи нема ни за лек. Чекав 40 мин ама не завршив работа. Инаку, ти треба копија од лична карта, копија од извод на родени и здрав.книшка. Таму внатре треба да пополниш пријави некои.