Денес подигнав пратка од нив. Океј е исто ко на сликата, величината точна. Во саботата поручек порачав иначе, денес стигна.
Каде да најдам иверица, ми треба само едно парче по димензии да ми исечат да земам. Претпоставувам кај некој столар тоа ќе може По можност Влае, Ѓорче.
@pamelche Еве ти го како оглас ти го најдов уште еден. На Радушка се наоѓа овој,на почетокот. Јави се прашај. https://m.reklama5.mk/AdDetails?ad=3441474
Ич па на неа не ми текна од лани не сум била таму а секако планирав за тракатанци да одам сега за брзо , фала на потсетување
Некои и на двете места а ради тоа што прават маркетинг на доставата и онлајн купувањето на некој артикли има специјални попусти за да ги купиш онлајн него ли у баз у секој случај подобар избор моментално е онлајн. Иди пробај си од моделот кој број ти е адекватен ако го има у продамницата зашто некој се само онлајн па нарачај го онлајн ако нема таму попуст најдобар избор по мене
Доколку пасошот има важност уште нецела една година, можеш да поднесеш, а ако има уште траење повеќе од една година, се бара дозвола.