Дали вечер во Соборен храм ќе има кружење околу црква на полноќ и литургија за воскресението Христово?
Каде можам да ја најдам книгата "Страници за нашата љубов" (the notebook) од Николас Спаркс? Распродадена е во ТРИ и на купикнига,за подарок ми треба итно.
И јас имав ист проблем пред некое време. Капки од валеријана си земи од аптека, 20-30 капки пред спиење во чај или вода. Избегувај екрани барем час пред спиењето и кафе после 17 ч.
Како мислиш се будиш во текот на ноќта? И после не можеш да призаспиеш? Инаку тоа е нормално. И јас се будам секоја ноќ, но одма призаспивам. Ако не можеш е можда тогаш е проблем, инаку јас сметам дека е нормално да се разбудиш, па да смениш страна на спиење и слично. Може да пробаш чај да си пиеш пред да легнеш, може ќе ти помогне.
Пиев апчиња за полесно да заспивам зашто имам депресија ама од кога ги прекинав спијам по 5-6 саата и тоа со прекини.Мака си мачам
Аха епа тоа е друго, тогаш почни на природна база нешто да пиеш пример чај од липа, мајчина душица и слично, или ете тоа што те посоветуваа членките погоре. Се надевам за брзо ќе си го решиш проблемот.