Веднаш после отказот пријави се во аврм и во фонд за здравство среди документи за да имаш осигурување Можеш да се вработиш без проблем иако не си пријавена во аврм
https://www.neptun.mk/categories/PEGLI_ZA_KOSA/PRESA-ZA-KOSA-FUEGO-JY-Z-007 Оваа е добра и евтина е и ја купив на другарка за роденден и презадоволна е ја користи две години .
Мислам дека треба во некое студио да одиш на пракса и некој од таму да ти биде ментор. Јас така знам дека се одвива, не знам дали воопшто има курсеви за тоа.
Мислиш на оние тезгине накит кај што продаваат? Тие нормално не се сребро и злато, така што нема да можеш.
Не знам тоа, али сигурно е. Ако имаш некој што се занимава со тетовирање прашај го како започнал, дали праксата е платена.
Здраво, пред некој ден купив патики 4.590ден, но сега гледам на кутијата пишува вештачка кожа, патиките се sketches, зарем за вештачка кожа дадов 4.590? Нели е тоа многу некако, некој да каже искуство или да ги вратам?
Толку се скечерс, ама често гледам попусти има. Врати ги ако сакаш, ама квалитетни се и многу лесни. Сега за сега имам патики, ама нареден пар ке бидат скечерс.
Ме зачуди вештачка кожа за скоро 5.000 и made in china, за лесни навистина се топ, ама тоа ми беше некако чудно
Не е само кожата скапа. Зависи за што си ги купила. За работа на нозе, пешачење итн се најдобри. Џабе што е кожа ако се неудобни или тешки.