Да, да украле нешто од продавницата. Ама ме интересира конкретно дали има на форумов некоја девојка која се соочила со тоа на работно место. Ми требаат поконкретни информации. За вака од бутици во комшии сите сме слишнале.
Po greska prativ follow na Instagram I odma go trgnav Ic netrebase, dali mu stasalA notifikacija??? Epten greskA napraviv a odma za 3 sekundi go trgnav A sea mi e deaktiviran profilot Help
Јас. Ни беа украдени тренерки адидас ориџиналс вредност околу 7.000 денари. Пријавивме во полиција не ги пронајдоја и газдите бараа ние вработените да си платиме.. така и беше
Тато таму не може ни да припаре да го преграде. Секој ден му се заканува дека ќе го утепал. Психопат. Полицијата ништо не праве. Тато сака да преграде да не се гледат, ама психопатот не дозволува
Здраво девојки, Каде можам низ скопје да најдам женски маици на кратки ракави L/XL број ама да се долги надоле, до под задникот.. Или да ми препорачате онлине некоја страница, што доставуваат? Барав насекаде сите се до пола задник или пократки.. Фалаа
Мене во аптека ме ограбија,ептен ситни работи беа во прашање, крадецот го фатив на дело, ги врати работите и избега. Се јавив на газдарицата, ми кажа ништо не може полицијата да направи. И колешката ја ограбија, ама она не ги фати на време, после кога ги вратила камерите назад видела. Џабе е
Можете онлајн да си ја видите и симнете сметката, на https://www.evnonline.mk Профил направете си и може сметките да си ги гледате.
Студент кој има наполнето 26год и е сеуште редовен студент, на кој начин може да го продолжи здравственото осигурување, дали случајно некој знае?
Предлог за вила во Охрид со пристапна цена за четворица за 2 ноќи? Не мора да е нешто луксузно, важно ми е да не се цените превисоки.