Предлог за викенд, на мирно место во Македонија во некоја вила, хотел ( може и со спа ) со пристапни цени каде што сте биле и сте поминале убаво.
Кај може да се купи само горен дел од купачи? Сара фешн уште немаат, во ЊуЈоркер нема каков што барам, некое друго место? Може и онлајн.
Мене ми дадоа од ГАК обдукциски наод после 2 месеци. Не ми понудија да го земеме бебето да го погребаме, ниту јас не можев да го поднесам тој шок. Звони на интензивна нега, од таму ми го дадоа обдукцискиот наод.
Од една фирма нешто нарачав и профактура ми пратија во пдф формат. Треба да ја испринтам и со неа да одам да уплатам во банка или пошта или само уплатница треба?
Купив нов телефон и нова сим картичка (празна, без контакти) бидејќи го изгубив телефонот. За да се најавам со акаунтот на gmail, што треба?
Здраво, каде можам да најдам на големо украсни хартии, ленти, украси, вештачко цвеќе, поточно ми треба магацин за роба за цвеќара фала
На битпазар има магацини, после пазарот кога одиш накај полицијата има цела улица со магацини што продаваат на големо баш вакви производи. Еден од магацините го видов и на фб - https://www.facebook.com/Lulishte-Siprom-1-Цвеќaрa-1615070468753596, но јас сум видела најмалку 4 локали што нудат вештачко цвеќе, ленти, балони, декорации за забави на големо