Biba dekor do pikant slatkarnicata i kaj Milica vo noviot pazar preubavo gi izrabotuvaat, a za cena ne znam kolku se.
Гледам дека ти одговориле ама ќе ти пишам и јас, можеш да отидеш до книжарата во деканат кај што ги имаш сите книги ама можеш да отидеш и до копирницата до факултет и да земеш фотокопии книги(кои се разликуваат само по корицата), таму на пример анатомија сите три книги беа по 350, хистологија и физиологија скриптата исто така нешто слично.Биохемија, имунологија околу 700-800.И од оригиналите имаше некои поевтини, зависи, иако воглавно не се. Целата физиологија од Гајтон исто можеш да ја ископираш(ја има на интернет пдф) и околу 1200 ќе те фати, за патологија не знам ама сигурно можеш исто да ја најдеш и да ја фотокопираш.Атласите анатомија се од 3000-6000. Ако сакаш книги што се надвор од оваа задолжителна литература на факултет, во академска книга имаш огромен избор, само секако цените се поскапи и треба да знаеш што точно бараш, ама ако ти треба за да се дообразуваш, првите книги што ти ги посочив ти се подобар избор како за почеток.
US $0.51 31%OFF | 5Styles 60/74/75cm Retractable Keyring Metal Wire Keychain Clip Pull Recoil Sporty Key Ring Anti Lost ID Card Holder Key Chain https://a.aliexpress.com/_mqmZZ2d
Извадив пари од банкомат и ја земав потврдата.На неа пишува салдо со пречек.Тоа е пред да ги земам париве или после?
Те послушав ги земав ама на колку вода се ставаат никаде не најдов, јас на 2 дл ги ставам пред спиење
Јас ги пијам во 50 мл, додека пак аптекарката ми рече се губел алкохолот во вода и поефикасно било на коцка шеќер,но јас терам вака,зошто ужасно смрди.
Јас да се надоврзам на муабетот. Ставам на кафена лажича 15-20 капки валеријана, малку вода и така ги пијам. Грозно е, ама најмногу ефект има. @ТрагачПоНадеж
Дали во Скопје (или низ МК да може да се порача) има шише за вода од нерѓосувачки челик? Ми треба за брзо, така да не можам да порачам онлајн. Кај нас имам видено само пластични или стаклени.
Карес, малку скапички се само... https://kares.mk/product-category/on-the-go-za-vo-dvizhenje/termosi/
Каде има вакви баш лулки? Шо се закачуваат (без сталка да се), ама и да не се тие од јуск и секаде по ги има плетените...