Предлог за Дневник на прочитани книги? Гледам дека има многу избор и не знам кој е најдобар. Јас досега си запишувам во нотес, имам направено мој распоред: име на книга, автор, година на издавање, издавачка куќа итн. но сега ме фати мерак да си купам дневник. Кажете ми дали во нив има доволно место за запишување извадоци? Дали вредат за цената?
Отвори ги на инстаграм или фејс Читај Книга имаат добри дневници за прочитани книги ке видиш како изгледа.
Јас ги користам веќе со години. Најмалите се 690 има и поголеми. За трајност секој различно. Омилен ми е "blossom blush" и многу трае. Ама во секој случај вредат за цената.
Извини те заборавив.. Инаку мене од аптека ми кажаа за несоница навечер може само да пијам. Инаку и јас ги ставам во 2 дл вода или оладен чај.
Каде има wind chimes? Проверив во Џамбо, имаше само од школки, а јас сакам или металани или од бамбус во овој стил: Исто така нема ни во Базаро и Бриколаж.
Зависи за која држава прашуваш, некаде не ја признаваат (зборувам за подолг период, доколку се селиш). Најдобро провери по интернет, сигурно има конкретна информација.
Ваков тип ограда има ли на пластичарска? Каде освен во Џамбо да најдам ваква? Во Џамбо беа ептен искршени трските.