D40 носам од едноделни, а од дводелни горе D40, долу некогаш 38, некогаш 40, зависи од моделот. Ист ми е бројот од долен веш и костимите за капење. Ако носиш Ц корпа, земи си пак, да не ти излегуваат ако земеш Б корпа.
Работат (дали прва или последна сабота во месецот не сум сигурна). На маж ми пред месец ипол во сабота во 15ч му закажаа.
Ги има во некои маркети што ти ги пишаа погоре ама имаат и нивни неколку продавници низ градот. Знам за една во Црниче, другите не знам точно кај се, отвори ги имаа локациите на фб/инстаграм ставено. Мислам дека сликаат до 19.00 часот, барем така беше пред коронава. Јави се прашај убаво.
Имам б корпа од пред бременост ама ц ми е покомотна. Мене ми е да не стојат празни, ама па б да не се кнап.
Освен со 21а со кој др автобус се стига до Систина? 21а многу ретко го има. Ако сакам на пример од бит пазар, или од веро џамбо (сок) да стигнам до систина? Не можам да се снајдам на мапите
Море поарно празни, отколку да ти излегуваат од него градите. Особено ако доиш. За понатака здравје, нов ќе си купиш.
Благодарам за советот. И фала за кремата за егзема, навистина е одлична. Кортико не ми ги среди толку брзо лишаите, а и испукани делови имав. Само цената за 50 мл туба е премногу.
"Bonatti | Bonatti makedonija | Bonatti Skopje" https://bonatti.mk/bonatti.html?search=1&category=1&recommend=1 Ги препорачувам за долна облека со добар квалитет и цена... реално лиска не е тоа што беше а цени до плафон
Костими за капење и во бонати се 2300 па нагоре. Плус со броеви се слаби, s до xl, корпа за сите иста. Лиска има 42 ц, тоа што мене ми треба. А и не ме изневерила до сега.