На лаптоп одеднаш тастатурата ми престана, можно ли е да се расипа? Ама само неколку букви не функционираат?
Џумкар на Маркс Енгелсова и Аце во Плитишта @poenta Го имам Шарк од Топ Шоп можеби 5 години ако не и повеќе, секоја недела најмалку еднаш поминувам и паркет и ламинат, а сега со вирусов го коростев како за дополнителна дезинфекција во ходникот секој ден. Досега немам видено некакви оштетувања. Топла препорака од мене ако го има уште да се купи.
Nema podesuvanje na temperatura a koristi iskucivo destilirana voda. Jas, za da mirisa pareata na krpite sto se prikacuvaat prskam po nekolku kapki etericno maslo (koristam od Dm na profissimo) sto se stava vo obicni navlaznuvaci za vozduh. Posle toa cel stan mirisa na nego. Da napomenam, vo toj parocistac ne se stavaat nikakvi sredstva za cistenje isklucivo voda.
Да, одамна размислувам како луѓето се имаат измислено а немаат измислено како да ја сузбијат лошата миризба кога оди човек во wc.Наводно треба според мене да се измислат апчиња кои ќе се пијат и кога ќе го испиеш тоа иде кај сварената храна и ја претвара во убаво миризлива која од кога ќе се испразнеш ќе мириса на лаванда,кокос,мандарина и нема да ти е незгодно ако wc не се проветрило а некој влегол после тебе.Идеава ти носи чист профит.Зграби ја шансата
дали ги има некој овие сандали дали сте задоволни од нив, дали се удобни за носење, и да не се слизкаат. фала ви
дали тропкаат кога одиш и дали можеш да се слизнеш на влажно кога е оти сакам или такви или на ипанема па неможам да се одлучам , иначе од каде ги купи гледам на фб имаше едно како да е во сити мол ама неможам баш да приметам дали е стварно таму а на страната пишува дека е во соти мол а тој дуќан го нема.
Дечки некој искуство со туристичка агенција ваикики? Многу евтини аранжмани имаат, а прв пат ја сретнувам.
Сопруги и девојки, имам едно прашање. Цел Сити Мол го поминавме од Пеко до Офис па до сите спортски и не успеавме да најдеме за сопругот патики број 47.5. Н И К А Д Е! Ве молаам упатете ме каде да одам низ цела Мк ова прашање важи, за да купам макар и онлајн 47.5 патикии, амин !