Дечки , имам многу железни парички и така сите убаво си ги спакував и напишав секое купче колку пари е имам околу 1500 денари. Дали да одам а ги заменам ? Дали ке ми дадат книжени пари. И каде е најдобро да го направам тоа ?
Во менувачница не укрупнуваат пари ,туку менуваат разни валути. Nonencee можеш да ги понудиш во било која продавница,а и во банка,пошта.
АИТ, цел живот укрупнувам и ситнам пари во менувачници. Така да не е грешна информација мојата. И така ќе заврши работа, а помала е веројатноста во локална продавница да и примат 1000 монети.
Секако. Вака, јас везе немам од музика ... мислам од теорија на музиката. Дали ова е молска скала? ај ако може објаснете ми што значи она што го заокружив
Земај и чоколадо, од принцип и од луѓе сум чула дека не се носат 2 работи ( на погреб се носело само така ). Па да бидат три. Глупости ....кои јас ги почитувам
Да мелодиска молска скала е. А нотите не се бројките туку буквите. А сеа бројките не знам што се, не ги има обично на партитурите, барем не на тие песни кој ги имам свирено до сега. А и одамна беше основно може да сум збораила П.С бројките одоздола се за на гитара акорди, барем така видов на нет. Втората скала се назад само таа е А-мол,мелодиска мислам
prskalki za torta Decki abe kazete mi kade mozam da najdam prskalki za torta?? ili nekoi interesni svekicki?
Hipster што значи тоа пред нотите на горната скала? (малото заокружено) А нотите не се бројките .....тоа знам , туку буквите... а како тоа?
Знам дека ова прашање било поставено и порано, ама неможам да го најдам. На која страница се правеше од цела песна да извадиш некое делче и само тоа да го даунлодираш, да си го ставиш како рингтон?