Minatata nedela maz mi go imase ovoj problem. On e na Ohridska banka, budalite azurirale podatoci i bez nikakva najava ja blokirale smetkata. Taka cel produzen vikend nemozese da ja koristi karticata. Mislam deka ke gi zapalese koa mu kazaa deka za azuriranje podatoci go ostavile bez kartica.
Дали некој има искуство со работење online и дали имате некои препораки (при тоа имам совршено познавање на англискиот јазик ) ? Ви благодарам однапред
Не знам дали одговориле досега, ама го видов бројпт на реклама на А1. Ако сте на тој оператор, некоја промоција имаат, затоа ѕвонат. И кај мене имаше ѕвонето.
Каде во Скопје излегуваат навечер (на пијачка, коктел) младите од по 19-20 години? Треба да прошетам братучедки во тие години од друг град, а јас одам на едни исти две места, каде што обично се луѓе од 25+, па мислам дека нема да им е интересно...
Девојки знаете ли дали вработен од банка (комерцијална конкретно) би се сложил да дојде до дома за потпис, за полномоштво за сметка при бидејќи човекот што треба да се потпише не би можел да стигне до банка, евентуално со големи тешкотии, а вака ситуацијата би била многу олеснителна, благодарам.
Колку кошта судски превод на англиски на диплома од средно? (без сведителства) ми кажаа дека било скапо...
Не знаев каде да прашам, од каде би можела да порачам ѕидни полици, средна големина, да не се изгор во цената?