Канестен маст користам за кандида. Ја користам веќе 4 дена и немаше некое подобрување. Обично ми минуваше за тој период, и превентивно си се мачкав уште ден-два. Се додека не видов дека датумот и е до јуни 2021... Фали воопшто нема никакво антифугално дејство во маста?
Дали ако имаш сертификат за примено две дози вакцина,но нема поминато 14 дена од примањето на втората доза може да се патува за грција?
досега јас немам видено никаде види во дм можеби ќе најдеш нешто или во поглемиве маркети што се добро снабдени
Дали некој/а знае кое е работното време на ресенскиот дом на култура „Драги Тозија“? Сакаме да ја видиме спомен собата на Кераца Висулчева. Примаат посетители поради пандемијата?
Ако си од Ск. патувачката книжарница на Антолог утре ќе биде на плоштад. Најчесто цените се пониски. Дали е исто и на online страната не знам.
Уф, зависи од тоа што испитуваш, мислам дека за сите хормони ме фати околу 700 денари, но не ме фаќај за збор, бидејќи пројдоа неколку месеци откако ги испитував. Но отприлика толку.