А како се прави онлине дополнување, јас па секогаш барам билетари, не знаев дека има и ваква можност?
Има апликација Скопска, таа ти е наместо физичкиот билет и онлајн се уплатува на неа, се е океј додека имаш трпение да ги почекаш тие 10 секунди
Медицинари, каде во Скопје да најдам бели панталони/униформа, но да не бидат провидни, и по можност со поквалитетен материјал? Горниот дел од униформата ми е супер но долниот дел треба толку многу да се крати и тесни и попушта а материјалот не ми се допаѓа, плус се се гледа затоа што се тенки. Повеќе ми се исплати да си купам нови.
Хомакс Пластичарска,Тесним Пластичарска,можеш да порачаш и преку фејсбук или инстаграм од Флорис Кочани,Незири Хом Чаирчанка
Дали знаете од што се прават на нозете под колена како флеки (мозочиња црвени)? Не знам дали е од бикче ама цел живот користам.. Од што би можело да е, и како се отстрануваат ако имал некој проблем ваков?
Искуство со нарачки од Jysk? Опцијата online не е достапна. Контакт може да се направи само телефонски. Која е постапката за достава и плаќање?
Што би поклониле на жена која не ја знаете? Истата ми помогна многу случајно, но не се знаеме ниту се имаме видено некогаш. Во знак на благодарност сакам да и испратам нешто ама ми требаат идеи.
Мхмм добро .... Толку се дрски со што и да кажам малку е.Нонстоп нарачувам од кај нив за на крај да излезат најголеми идиоти... Фала ти тебе сепак