Каде можам да најдам поголем избор на костими за капење во Битола? Освен Сара Фешн. Може и онлајн продавници, не е проблем.
Видов ти имаат пишано за мавровка, истото тоа го има и на Водњанска, од десна страна после св. Никола
И јас сакав да порачувам столици. Ги контактирав и ми кажаа дека тие што ги имаат на залиха се оштетени. Со таков непрофесионализам ќе делевме исто искуство, ако не ги побарав повторно откако не ме контактираа за одговор.
Кафетин Колд или Риностоп побрзо дејство имаат на настинка? За апчиња зборам, не во прашкаста форма што ги има. Препорака?
Не. Сакав да порачам од столиците на расклопување. Споделеното искуство е показател дека имаат оштетена роба и од други модели
Имам јас. Минимална уплата е 300ден. Можеш да ги искористиш веднаш, можеш на повеќе пати. Сигурно е, јас немав никаков проблем.
Здр дали некој работи во видеопродукција, ми треба изработка на кратко видео од 1 минута...секое инфо е добредојдено....во лп
Дали е отворен Бродот Панини на Велешко езеро? Дали знае некој? Мислам дека беше затворен еден период или некој ми дал погрешна информација...
Даа, ние кога бевме таму на лице место ни покажуваа столици и баш една жена се бунеше дека столицата е оштетена... Ако не то е проблем, оди таму и барај да видиш пред да купииш нешто, баш да ти отворт, покажат
Дали смеам да дадам на синко 7год од ова?? Знам дека го рекламираат За возрасни јас го купив за мене, ама сака и он а никаде не пишува од која возраст може. @Youknow од рамстор го купив јас.