Девојки дали ви префрлале пари од странство на ваша трансакциска сметка? Значи од банка во друга банка, меѓународно префрлање? Колку дена треба за да ми легнат на моја трансакциска смета бидејќи се пратени од средата а уште ги немам на сметка?
Кога се префрла од странска трансакциска сметка на македонска за парите да бидат прокнижени на сметката потребни се два дена. Е сега кај тебе се пуштени среда попладне што значи дека понеделник најдоцна ќе ти бидат достапни.
Морам да се поправам - јас грешно сум памтела, од пред 4-5 години. Сега прашав другарка која работи во СБ, и ми кажа дека е 5 работни дена. Сори
Што празник е денес во Грција? Разбрав дека е многу голем празник и ништо не работи, па ако видат нашиве девојки кои живеат таму, нека кажат, баш ме интересира
Има вакви во Сити Мол во една продавница на најгорниот кат кај што се продаваат украси за дома, саати за на ѕид и слично. Не ми текнува како се вика, блиску е до тие за јадење а и нема друга продавница со украси па ќе ја најдеш. Баш си играв со ова таму, ама цена не видов
Пак нешто да прашам... Може да ми најдете лик од цртан филм со синхронизација (долгометражен) за Хајди? Или можеби има и филм... мислам дека има ...
^Во англиски центар(се наоѓа продавницaва одма до Ескимо слаткарницата), дали беше Оксфорд, Кембриџ, незнам битно има секаква литература на англиски, и сликовници имам видено.