Провери во Базаро, мислам дека имаа. Или најдобро прво пиши им за сигурно, можеби и слика ќе ти пратат.
Септик сум за ваков начин на купување и ретко порачувам. Ова е искуство за понатаму. Фала што сподели.
@Hellobeautiful Јас сум уплаќала повеќе пати. Редиш минимум 300 денари и ги користиш колку сакаш и кога сакаш. Еднаш имав добивка од 200 денари и ми се префрлија на акаунтот. Ги искористив да уплатам лото. Е тоа ме изненади, очекував на сметка да се префрлат. Можеби не сакав да уплатам повторно... * Ја цитирав пораката од горе, но не сака. Кочи нешто форумот.
Скоро сегде во поголемите маркети Незнам баш. Не е ова некој јак веј протеин. Ама нема потреба малиот од додатоци во исхраната од ваков тип, освен некои витаминчиња ако пие. Купи му обично чоколино и давај му го тоа. Децата имаат повеќе од доволно протеини преку внесот на храната. Вишок протеини можат да имаат повеќе негативни ефекти кај децата, пример качување телесна тежина, дехидрација, камења на бубрег и слично. Нека си каде обично чоколино
Еве тел.број од бродот Панини 043 211 444 јави се и кажи дали е отворен,да видат сите и да го посетат.