Добро, кој им е проблемот на Тутунска банка, плата пуштена во 12:30 не легна на сметка ист ден. Имаат некоја промена или? Значи и сметка на фирма и сметки на вработени се таму. Катастрофа банка стана во последно време. Ај ако не луѓево со денови ќе чекаат.
Јас еден куп даски исфрлив ама купував секогаш поефтини некој, последната ептен ми се погоди ја купив од jysk ама не од Мк, на leifheit е и ја платив околу 40€. Можеш да се потпираш на неа без проблем ептен цврста е. Побарај каде би можело да ја има кај нас.
Пробај да ги продадеш на идните колеги, сигурно имате на фб групи таму пиши сигурно некој ќе ги земе зошто да ги купува нови кога може со цена на половина.
Најдов на jusk две едната е 1100 а едната 2000 не знам дали смеам тука да ставам линкови. Дали да ти пратам во ЛП да видиш да ми кажеш дали е една од твојата?
Слушнав не дослушнав во врска со пасошите дека ке важат до крај на годината. Јас малиот го сликав минатата недела му истекуваше во 7ми месец но ми кажаа дека не се знае кога ке биде готов и секако стариот пасош остана кај нив. И сега кажуваат ке важеле а јас го немам и не знам дали ке ми го дадат стариот.....
Здраво дали знае некој да ми кажи,картичката од банкомат ми истечи на крајот на месецот и ми стигна во порака новата сметка ке биде доставена на вашата контакт адреса,јас ја правев сметката во Кавадарци но во меѓувреме се мажив во друг град и сменав презиме,незнам уште не ми е стигната ни на старата адреса кај моите,дали треба да се јавам и дали знае некој број да ми даде од Стопанска Банка Скопската на кој број да прашам?
Чувај ги. Моиве у подрум ги чуваа од пред 30тина години од кога студирале, па испадна некои да ни се најдат за нешто сега. Не знаеш кога ќе ти затребаат. Јас не би ги фрлала. Можеш во некоја голема кутија во подрум и ти да си ги ставиш, нема да ти фаќаат дома простор, а пак ќе знаеш кај ти се.
Што користите за заштита на рафтовите во кујната? Во претходната кујна ставив самолеплива хартија меѓутоа тешко се вади за чистење и не ми се свиѓа. Крпи да ставам не сакам. Што можам друго?
Дали може некој да ми помогне . Ако се префрлат пари од едно физичко лице кое има сметка во Комерцијална на друго физичко лице кое има сметка во Халк дали нешто треба да се пријавуват средствата ? Пошто во банка прашуват за што се наменети парите.
Каде можам да пријавам сервис кој за апарат под гаранција со недели не доаѓа да го поправи? 100 пато се јавивме, не можам да ги молам.