Ќе направат нешто? Мислам дали вреди пријавувањето, ќе ми искочат ли во пресрет? Имам и гаранција и фискална
И тука да си прашам. Дали некој/а знае да ми предложи сместување во Струга (не поскапо од 500 ден. од вечер по лице)? Значи не ми треба луксузи ова-она. Фала.
Незнам дали овде да прашам ама неможам тема да најдам веќе неколку вечери легнувам да спијам уште будна чуствувам како пропаѓам и немам ваздух значи свесна сум се борам да се вратам во нормала сигурно и претам со раце и нозе и оп за некоја секунда се враќам.. Периодов сум нервозна ма таква сум цела година веќе ама незнам ова што е се плашам дури да спијам
Валеријана чај, Белмиран Сан на природна база за спиење и смирување навечер, Мелатонин ленти за спиење, Магнезиум со Б6.. Консултирај се. Сепак смени некои навики, вежбај почесто и пешачи во природа, намали кафе ако конзумираш - од ова има најголем ефект.
Здраво девојки, во потрага сум на некоја убава понуда за одмор за од први август, ми викаат дека Албанија е најевтино а убаво и баш такво нешто ми треба. Дали знаете во која агенција има добри понуди или од која агенција сте вие задоволни па да почнам да барам. Ви благодарам
Не се тие ги видов сега. Во некој поснабдени продавници може да ја има. Или ако не е таа подобро купи некоја поскапа да знаеш оти еднаш ја плаќаш и толку, овие по 1-2000 денари не вредат ништо.
Ако сакаш имам број од луѓе што издаваат соби. Во куќа, наспроти паркот. Чисто,средено се. Ние лани плативме 350ден од лице.
Имам неколку пати нарачувано лани стигаше за 3 месеци,имаше случај да чекам и 6 месеци но одкако е почната короната не испраќаат веќе во Македонија скоро проверив.