Навистина ми треба ваша помош! на фустанчето које што треба да го облечам ми се скина патентот а премногу доцнам знае ли некој како да го направам или променам? или некој сличен совет?
Сменет е веќе во текот на ноќта. Во 3 часот се врати на 2. Значи точно ти покажува компјутерот, а телефонот исклучи го и пак вклучи го за сам да си го намести времето по ново
Саломон си е уште на старото место,во ГТЦ.од задната страна,спроти ciao му иде некако.(ако добро ти објаснив)
Годинава не одиме на Детска Евровизија, а? Прочитав на Википедија: Macedonia – On 13 July 2012, Macedonian Radio-Television (MKRTV) confirmed to esckaz.com that they would not be taking part in the 2012 contest. They said this was due to issues with the way voting is held and the lack of budget for the contest. Вистина е?
Како се вика т.е. каква е оваа хартија што ја обвиткуваат на ламби од ваков тип и каде може да се купи? Спојлер
Санфемина, вакви имам гледано во Џамбо, не е хартија, туку како цели торбички само да се рашират и да се стават во ламбата. Имам заприметено во бои дека се, ама цени и детали незнам.
^Часовничар ако не се лажам, имаш на влезот во ГТЦ од кај Ириш Паб, одма до бившо Картел клуб, или сегашно Ванила.
Не ми треба мене за ламба, туку сакам нешто друго да обложам, па затоа прашувам каква е, како се вика и каде можам да најдам .
^Побарав сега на нет, вели дека ако 30 дена не го вклучиш, автоматски се деактивира, односно не излегува во полето за пребарување, се додека повторно не се најавиш. Ама колку е така не знам.
Сакам да спуштам игра од http://www.popcap.com/ меѓутоа целосна да биде, не со trial од 60 минути. Знае ли некој како?
Сега ќе се запишам на музичко-да свирам ѓитара.Ако се запишам сега ќе свирам 2ипол год и после 2ипол год свирење на ѓитара ќе може ли да ме примат средно музичко во Скопје?
Да не некој знае каде да најдам слика, ми треба инспирација ,барав на нет но слабо некако.. Ликовно помагам на братучедми ,па треба да нацртам цртеж на тема Насока. Како би изгледало тоа? Ви благодарам однапред.