Зависи од салон до салон, колку ти е долга косата односно колку фарба ке се потроши и какво фарбање, прамени, омбре, цела коса.. Мислам најмалку 2000 зимаат и поскапо.
Здраво, да прашам овде... Дали некој имал искуство со, LG тв и нема звук само на еден канал, на детскиот пд МТВ. Подесено е се како што треба во сетинзите за звук, направив и фактори ресет и пак само на тој канал нема звук, на сите други има.
Колкава е казната за сопственик на куче Питбул кое го шета без ланец и без маска и има нападнато дете. Детето е само изгребано.
За омбре претходно 2.500 ми земаа, сега од браун сакам на плаво накај сиво нијанса што иде. И да, сакам да ја скратам до испод рамења. Фала за инфо
Ако родителите на детето направат вештачење, може да бараат надомест на штета па околу 1000 евра, иако е изгребано само детето стравот кое му е нанесен ќе му создаде трауми. Подобро да гледаат сопственикот да се спогоди вонсудски поевтино за него ќе биде а и другата страна ќе биде задоволна штом ќе земе пари без да инвестира и губи нерви во судска постапка, а и воедно да чека неколку месеци додека и досудат во нејзина корист. Вие од која страна сте сопственик или оштетената страна? Ако ве интетесира нешто конкретно пишете ми порака без разлика од која страна се наоѓате.
Подобро оди во некоја продавница, им требаат секогаш ситни пари. Во банка може провизија да ти наплатат за укрупнувањето.
Дали некој има нарачано патики од Walkmax и како сте задоволни ? Дали се добри за долго стоење на нозе?
Ист проблем. Јас мислев дека е до каналот - дека од кај нив нема звук... Ако не е така а го решиш проблемот сподели
Девојки препорачајте ми некој спа центар за масажа за парови, би одвоила отприлика 50 евра за третманот, може и базенче да има и да е во Скопје или блиску до Скопје
Тој за 800 ден со злато случајно да не го прави има на прва партизанска баш кај ким автобуската златна копачка мислам дека имаше до него веднаш после Голден Роус, мало дуќанче е за 100ка прави една копија.
Не знам каде шивееш, видов еден одговор за Центар. Има клучар и во Ново Лисиче карши Лиса во зградите. За евтини пари работи човекот.