Уште истиот ден или утрето стига повратен мејл дека е изработен и дека можеш да одиш да си го подигнеш.
Земи си, ако го нанесеш рамномерно и внимателно и во иста количина секаде нема да имаш флеки.Како и да е и да се појави некоја флекичка не е страшно ќе падне.Инаку јас имам користено на ziaja и задоволна сум.
Здраво, ќе ве замолам за предлог за некоја гостилница, да не е скапо само и да има добра музика, амбиент. Фала
Куферот може да го носиш со тебе во кабина или да го оставиш доле при најава. Подобро е со тебе, од причини да не ти го оштетат или изгубат. Шминки е дозволено и апчиња. Јас сум носела машинка за депилација, така да не гледам како фен би правело проблем. Што се однесува до течности, секое шишенце треба да ти биде до 100 мл макс, има во Џамбо да си купиш за полнење. И се заедно да биде до литро. И течносите во зип проѕирна ќеса ќе ги ставиш во ранец. Со парфем и дезодоранс не би ризикувала, може во канта да ти летне. Носи си парфемче подобро од тие на точење. Што се однесува до ташничка, јас барем сум ја полнела и сум ја ставала и неа во ранец.
Каде се најефтини кесите за складирање со вакум, ми треба поголема бројка. Во Џамбо колку беа, пред некоја година земав ич не се сеќавам, ми треба некои добро да држат.
Каде би можела да најдам балони со хелиум со натпис на нив (за крштевка конкретно), поголемо мече, и букет цвеќе ама по нормална цена? Дали е реално да на три места на кои прашав бараат 3000 денари за мече и 1500 денари за балон? Или јас сум стварно од Марс падната па не ми се реални цениве?
Здраво Каде во Македонија се врши откуп на накит со скапоцени камења или пак знаете за некој трговец?
Коле после Marriott, понекогаш имаат жива музика, а храната е најдобра иако поевтина од повеќето кафеани
Прашај во Baloni Biser пиши на фб, мене за крштевка околу 700-800 ми земаа за балоните со натпис, не знам дали ти одговара и таа цена но е сепак поевтина од тоа што ти понудиле другите.
Постојат ли вакви ама квалитетни за прашина собирање, нормално не за прашина која еден месец не е бришана него за секојдневно бришење кое е ефикасно. Имам едно ама не е квалитетно.
Дали Велнео фит ју хеланките се исти како Хот шејперс? Гледам веќе ги нема во Топ шоп а сакам да си ги купам.