Се вклучив од постар андроид на инста, и сакам да пратам стори во порака , ама само вака ми дава како слика...
Дали во Скопје има курсеви/институти по Италијански, со меѓународно призната диплома? Како што е Goethe за германски..
Дали ако нема инсталирано на картичка страна кај што се гледа што е порачано после кога ќе биде истечен рокот за замена на картичката, се гледа каде биле трошени пари или тоа детално се гледа само ако се побара детално за тоа да се види? Ако некој ме разбра што сакав да прашам
Кога ќе го вклучиш сторито, најдолу во десниот агол има како стрелка, тука кога ќе притиснеш ќе излезат луѓе на кого сакаш да пратиш и ќе одиш sent.
Се бара извод во банка и се гледа кај биле трошени парите иако е истечена картичката зашто трансакциската сметка е иста и стои се.
Да тоа, ама дали кога ќе се менува од како ќе и истече рокот даваат детална сметка или тоа е само ако побараш?
Женски дали знаете дали може некаде да се купат чашиве кока кола што се во награднава игра без да се праќаат кодови и собираат поени?
истите чаши ги имаше во дијана маркет, за купени две шишиња кока кола (незнам колкаво шише беше) те следува една чаша, па ако има во твојот град дијана можеш да видиш за во други маркети незнам
Во кој град е тој маркет? Јас сум од Скопје, но често сум во Охрид, ако знае некој дали во некој маркет во овие градови може така да се купат?
во кавадарци се наоѓа овој маркет за во охрид незнам мислам дека немааат, но провери во тинех таму можеби имаат.