Ќе има пренос во живо од финалната вечер, исто ко што имаше и претходните два дена од полуфиналињата. Фала што ме потсети да гледам
Многу има. Имаш у гтц никофон, после имаш на југодрво одма до црвен крст, и имаш една кај школово Васил антевски дрен, Астерикс, Обеликс ли се викаше незнам. Ама ти ја препорачувам Мобилшоп на Њуделхиска(одма кај Веро у тафталиџе) има најдобар избор на телефони.
Каде кај универзална има фотокопирница? Ако може да ми дадете точна локација, затоа што очигледно сум јас смотана и не можам да ја најдам...
Анабелке не се сеќирај, имаш малку подоле од Апче, значи карши Универзална, таа ти е најефтина и општопозната како Чорапара, имаш баш позади Универзална, карши Вучко му иде, до Поштата, значи улицата што продолжува покрај Универзална накај Вучко, имаш и во Буњаковец, на кат, му иде веднаш над Култура, а ако идеш денски, имаш и на Архитектонски, штом влезеш од врата лево едно мало просторииче и после другата врата, значи влегуваш во хол, излегуваш низ една друга врата во внатрешниот двор на факултетот, една кафена врата во десниот ќош, одма до студентските на Градежен, кога ќе се симнеш ќе видиш има реклама, Ротринг се вика ова или нешто слично треба да е.
Знае некој како може да одкодирам телефон(имам картичка на Vip ама телефонот ми е кодиран на T-mobile) телефонот е Alcatel OT-807.Ако знае некој лп
Имало реклама некоја у смисла да се бањала баба ми во џакузи а не во корито немало да се вика Васа туку (не знам како). Рекламава била многу смешна, е сеа не знам дали на радио или на телевизија ја давале Некој да ме просветли и да ми ја каже како е целава реклама?
Да. Ако сакаш нешто повеќе да дознаеш имаш на CNN програмата, веќе повеќе од 1 саат зборат и даваат слики и видеа од штетите и сл.
Првото - QA is sometimes expressed together with QC as a single expression, quality assurance and control (QA/QC). А второто е Health and safety manager (HSE).
Колкав треба да биде максималниот годишен приход за да не се плаќа данок (од хонорари и дополнителни приходи),во Македонија ???
QA/QC- Quality Control manager - менаџер на квалитет ( незнам за каква индустрија станува збор?- инаку во мојата бранша градежништво се мисли на човек кој се грижи за квалитетот на вградените материјали) HSE Manager - Health and safety manager - менаџер за здравје и безбедност при работа се надевам ти помогнав ако треба нешто слободно пиши