Дали може да се најде некаде Миноксидил раствор за раст на коса по аптеки низ државава, макар и со порачување?
https://www.lentekontakti.com/ Дали имате порачувано од странава? Најбитно ми е да не е нешто фејк, значи дали си се оригинал и во ред леќите.Исто така за колку време ви стига и дали доплаќате нешто на царина?
Во Стопанска банкоматот ми ја повлече картицата, дали сега треба во банката кај што е банкоматот да одам да ја барам или директно во главна филијала во центар што им е? Која е процедурата?
Во банкомат од банка (експозитура) беше? И техничка грешка беше или ти е истечена картицата или личната карта?
Во банкомат од банка да. Денеска ја земав првпат, цел ден имаше проблем со неа, сакав да плаќам со неа ама не можеше и од контакт центар ми рекоа да пробам на банкомат да видам дали работи и ми ја повлече демек била невалидна и невалиден пин . Некоја утка е направена при изработка изгледа.
Можно е. Во таков случај можеш секаде. Може најбрзо ќе ти е да е на местото каде е повлечена зошто таму го отвораат банкоматот.
Нормално ако побараш, не знам како даваат ако не побараш. Имаш увид и откако ќе истече картичката зашто парите се повлекуваат од трансакциската сметка, а таа останува иста иако картичката е нова.
Sakam da prasam dali vo Strumica postoi nekoj edukativen centar sto ke ja primi kerkickata na 2 3 saati vo tekot na denot?
Што мислите на ова: Има оглас за работа на кој не пишува дали е ремоте или не, а ако не е ремоте јас не сум заинтересирана. Ме интересира дали е во ред да пишам на емаилот што е оставен за аплицирање и да прашам дали се работи од дома или не? Дали е глупаво да прашам?