Викни си со тебе автомеханичар да ја ѕирне колата или некој кој има познавања во врска со автомобили. Само најдобро е да биде некој човек во кој имаш доверба.
Пиши ми л конректно се што те интересира ќе ти објаснам за да не пишувам реферати овде, иначе најважно е погонскиот агрегат.
Која е цената на санитарен преглед? Дали треба предходно да се јавам и да закажам или треба упат? И дали да идам во Пролече или во Центар За Јавно Здравство?
Сакам да донирам пари преку електронско банкарство на НЛБ. До сега сум плаќал само сметки. Што треба да внесам кај повикување на број, шифра, итн?
Да. Влези во месинџерот и кликни на сликичката твоја горе лево - Privacy- message delivery - others on facebook - don't receive request. Пробај вака.
Ние го осветувавме домот пред 1год. Гостите носеа поклон, некои не прашуваа што ни треба, некои не и благо. Така да благо и поклон по избор твој.
Има некаде да се купи вакво огледало, баш ваква заоблена форма? Ако не, каде може да ми изработат и дали имате идеја за цената?
Здраво, сведок сум на регистрација на другарка, дали знаете што се носи и дали се носи како подарок за регистрација?