Девојки,да прашам,дали има некој број од клиниката за магнетна резонанца во скопје? И број и локал,за да најдам доктор за закажување,треба утре да одам имам упат од доктор,само треба да се закаже,за да не одам до скопје за џабе,после ако не ме примат, затоа. Благодарам.
Знам дека е глупо прашањето али мене страв ме фака Дали боли дупчењето на уво?дали тече крв? и колку кошта?решена сум да носам алки а зараснати ми се
Многу боли. Не друго може да ти отиде ушето ... за крвои колку сакаш, за донирање ќе има. Дупни ушите и не ми се треси, ништо не боли.
На другарка ми и беше многу страв да ги дупне ушите, а ептен сакаше менѓуши да носи и ние сите ја убедуваме дека не боли, а таа пустата како на колење да оди, ептен беше исплашена. Ја седнуваат на столче во златарата и ја гледам, крв нема и паѓам од смеење. И го мести златарот пиштолчето, леле кога врисна.... цел ГТЦ ја слушна . Не боли воопшто, не се секирај
Девојки знаете ли некоја страна за учење на странски јазици пример англиски ( од тие со слики,што зборува и со превод на македонски) ве замолувам ако знаете пишете или пишете ми во лп
Пола саат се трудам да го поправам мојот Micro Glade спреј за мирис , го знаете оној на половина час што прска. Го запоставив со празно шишенце подолго време и сега купив ново, го ставив внатре и не работи, не свети копчето за прскање. Пробав и ги ставив батериите во друго и работи, значи не е до батериите. Што му е, може некој да ми објасни во ЛП како да го направам, многу ќе му бидам благодарна.
^Незнам кој филм е, ама глумецот е Gene Kelly, го знам од Singin' in the Rain. Mоже ќе ти помогне ако му ги бараш филмовите. П.С Изгледа филмот е Anchors Aweigh http://www.imdb.com/media/rm1466220032/nm0000037
Може ли од 3год ниже музичко-свирење ѓитара да се запишам средно музичко во Скопје?ве молам кажете ми па залудно да не се надевам...позз и ви благодарам однапред...
сакам да аплицирам за лотарија за уса, ама никако неможам да ја направам сликата 600x600 ке може да ми кажете некои програмче да ја средам да биде толкава??? на овие што ги знам ми излегува 625 со 600, никако толкава како што треба
Ако имаш можност нарачај од интернет. Јас за 2 долари супер футрола си купив. Дури две ми пратија од истата бидејќи првата многу доцнеше.
Каде можам да проверам од T-home колку имам ГБ месечно на располагање? Пакетот ми е Call&Surf уште од пред 1 година, првиот пакет што беше (Basic или Start не сум сигурна). Сега не знам дали беше 30 или 35ГБ? Дали некој знае да ми каже каде да проверам?
Може некој да ми каже каде се наоѓаат полустепените во г-дур а каде во е мол ? Ве молам премногу ми е итно. Благодарам однапред