Зависи каде,некои давале тест со прашања поврзани со јазик и литература, а некаде има само кратка биографија да напишеш и да прочиташ текст (следат дикција и изразување).
Имам видено кога ќе тргнеш по уличката позади првите тезги.. од лево.. (значи хмм како да објаснам ) Зегин од лево ти останува, одиш на десно по онаа уличката што оди кон полицијата. Некаде на средина имаше едни што продаваа сваштарија. Од даски за сечење, дајриња, толчници итн
Ако некој знае да ми пише, имам метална кутија и ја наполнив цела со метални парички, е сега како да направам, дали треба да ги сортирам денарчињата и да ги однесам в банка или цела кутија да им ја однесам па тие да не имаат некоја машина за брзо броење? Благодарам
Ве молам ако некој користи плакенил или случајно има информација, каде го има низ аптекиве во Скопје?
Некаде земаат провизија за замена на монети со банкноти, ако сакаш подобро прашај по некоја од маалските продавници дека нив скоро секогаш им требаат ситни пари.
Зависно од тој што ги купуваш. Ако се работи за девојка, помали се поубави, ако е постара жена, покрупни. Исто и за покрупна жена, покрупни бисери.
Имате ли познат апартман во Трпејца слободен за од 5 до 15 август тој термин ми треба, досега не можев да најдам ништо слободно.
Некој што знае центар за странски јазици конкретно ми треба чешки јазик, притоа да е сертифициран и признат сертификатот?
Сортирај ги, 1 ден 2, 5, 10... и залепи ги со салотејп пример 10 денарчиња така е полесно за броење и однеси ги во аптека маркет...
Не, има опција да платиш за цел месец и сите кои ќе ти ѕвонат со скриен ќе ги покажува. Ама вака откако ти ѕвонеле нема да ти кажат. Може во полиција да пријавиш и нив ќе им кажат па тие ќе добијат опомена, ако е до толку голем проблем.