Џабе, ѕвонев денес не креваат, ама важно си објавуваат на иг и фб, толку им се важни купувачите изгледа
Цената за консултација се определува според вредноста и тежината на предметот, затоа не може однапред да се каже колку би чинела консултација, кај адвокатот кај кој ќе се обратите тој ќе ви каже колку би чинела консултацијата.
Дали некој знае како да спуштам и конвертирам јутуб видео во mp3 формат, но видеото е долго околу 10 часа?
Сега гледам. Фала ти на одговорот. Ако имаш идеја за таков адвокат може и да ми препорачаш, во инбокс, секако.
Искрено да ти кажам не би можел да ти препорачам колега/ колешка, затоа што не знам колку ќе ти завршат работа, така претходно препорачував кај колеги/колешки мислејќи дека ќе им завршат работа на странките па испадна обратно, и јас го ,,изедов" срамот, затоа веќе не препорачувам ако можам лично да ти завршам работа ако не тоа е не можам да помогнам, ајде да не биде преку форум, ако сакаш пиши ми што те интересира во порака, јас ако знам ќе ти одговорам од причина што авторското право не е во мој делокруг на работа, но сум имал неколку предмети поврзани со авторското право па може да се погоди и нешто што би знаел да го сработам.
здраво сакав да прашам дали знае некој кај да најдам цд што ке работи во кола бидејќи купив празно едно и ставив песни ама не работеше
Каде можам да најдам од тие како фолии од страна што се стават на тортата додека се реди филот на кората да не претечува филот?
Кога ставаш песни на цд за да го пушташ на цд плеер во кола, треба да го подесиш форматот на песните, не е само да се изреже. Сум заборавила во каков формат требаше, оти одамна не користам цд-а, ама види со програмата за режење што ја користиш, сигурно пишува.