Како да направам на телефон да ми стигнува прилив/состојба на сметка? Дали морам во банка или може телефонски да се јавам? На стопанска сум
оди на апликацијата што ти е на телфонот од стопанкса ако а имаш и таму влези и ќе видиш како во поставки имаш опција вклучи за прилив одлив имаш
аааа, ама за да ја имаш ти таа апликација мораш да отидиш во банката они од таму да те најават бидејќи имаат некаков си емајл и лозинка и тогаш ќе ти стига, јас па мислев дека како известување не ти се прикажува.
Купоните -15% што ги даваат од fashiongroup ги дават над 1.000ден ? И дали ги даваат доколку се порача он лине?
Со секоја сметка ги даваат, од 3ти до денес 5ти Август ги доделуваат и онлине не важат т.е. со онлине порачка не ги испраќаат истите ( ова ми е инфо од другарка која работи таму)
Да ве прашам дали треба корона тест или приложување на сертификат дека сте вакцинирани (Фајзер и едно лице е со Синовак) за патување од Скопје до Белград и од Белград до Љубљана истиот ден, тргнување на 27ми овој месец?
Каде може да се најде чај од црвена детелина на Алкалоид? Дали има само во билните аптеки или и во поголемите маркети?
Уплатив ПП 50 уплатница онлајн но во делот кај "Приходна шифра" имам згрешено една бројка, наместо 3 сум пишал 2. Дали само заради ова може да не ми ја признаат уплатницата? Другите податоци се точни. Станува збор за факултетска сметка.
Тука сум на женски форум ми треба помош од вас... Дали има начин да го прочита ова ??????? Викендот бев во Аломос Охрид на Концерт на Ацо Пејович na 31.07 Имав кокетирање со една пресимпатична девојка која се смешкаше и имаше ружи во рака, беше со повозрасна жена (претппставувам тоа беше нејзината мајка) и придов да разговарам но видов дека и беше непријатно од нејзината мајка и не успеав да прашам како и е името. Веќе недела дена барам некаква иформација или контакт но залудно... П.С девојката имаше темен тен и носеше протези
Дечкиии, дали има овде некој што работи во менувачница или познава некој што работи? Нека ме контактира битно ми е да прашам нешто.
Ova ili si vo minus 250 Ili ti zemale za mesecen nadomestok Kako so se odrzuvanje za transkaciska I elektronsko bankarstvo