Не сакам да те обесхрабрувам,ама минимални се шансите дека ќе ја најдеш. Поголеми се шансите случајно повторно да се сретнете, отколку да ја најдеш на ваков начин. Залудно се трудиш.
Сакам да ја порачам пеглата за алишта на пареа или не знам како се викаше, ја има ли некој да каже дали е добра, дали навистина ги пегла алиштата така едноставно ?
Не сфаќам искрено која е поентата на ова барање на таа девојка, ова ми делува манијачки, што ако ти се смешкала девојката или онака флиртувала тоа не значи дека сака да има нешто повеќе со тебе, верувај ако сакале и име и презиме и тел. број ќе ти дадела, вака да ја бараш по интернет како интерпол е нападно и оспесивно, а тек уште не сте ни формално запознале, не знам, но ова за мене е малку insane однесување, не се засегај само си кажувам мое мислење
Далеку од тоа јас сакав само да се запозаам никој не кажа дека сака нешто повеќе и ако не сакала боже мој. Јас не и побарав ниту име и презиме не сакав да биди во незгодно пред нејзината мајка но сега ми е малку криво тоа е се
Најубо Меѓународна Потерница - Интерпол пошто не се знае дали е и странска туристка Ако е наша можи да му послужи инста/фбто
Види побарај ги Канал 5 замоли ги на почеток на Дневник да ја кажат веста дека го бараш девојчето со ружи
Предлог подарок за втор роденден на детенце? Сакав нешто едукативно за да научи да зборува, ама не можам да најдам македонски букви, све англиски само наоѓам на нашиве детски продавници.