Јас имам порачано неколку пати и сум задоволна. Обично во понеделник даваа дополнителен попуст или нова промоција.
некој да има порачувано од fancy бутикот за ташни како сте задоволни до дома ви ги носеа или од карго си ги земавте? Искуства?
Јас имам одено во Грција со пасош кој истекува за неколку дена, кога излегов од државата беше предпоследен ден од истекувањето и само ми рекоа на граница демек знаеш дека ти истекува така? И тоа беше...
Дали за престој во хотелите во туристичките центри низ Македонија е потребен доказ за вакцинација поради новите ковид-мерки?
Прво трансакциска, пошто картичка се издава на основа на сметката. Али можно е во понудата да имаат и онлајн отворање сметка, провери.
Има и топломери што не се дигитални туку онака класични топломери, но немаат жива. Имаат некоја замена за жива(алкохол или литиум) и мерат точно. Мислам дека има вакви топломери во сите поснабдени аптеки.Според мене ова ти е најсигурна варијанта, да не се мислиш дали ќе го скршиш.
Како ги чувате алиштата во плакар, а да не ви мирисаат на стоено? Зимните испрани, испеглани и кога ги вадам мирисаат на дрво/старо/стоено и морам да ги перам повторно. Сакам да ги исперам и испеглам алиштата за бебе да ми бидат спремни ама што да ставам во фиоките, како да ги сочувам цел месец со свеж мирис?
Стави ги во вакум кеси и добро затвори ги. Јас така направив за синко. Повеќе од месец дена беа во кеси и мирисаа на омекнувач.
Kade i kako da prijavam za online i izmama? Internationalna e i zatoa rabotite se pokomlicirani....liceto mozno e da menva vpn na net, samo gi koristi slikite od istiot covek, se somnevam deka toj mu gi kradi