Здраво, дали во Скопје има народна кујна или нешто слично што функционира каде што може да се волонтира?
За префрлање на сума од 2000 евра на сметка од физичко на физичко лице, дали има после некое оданочување, и како да сд нагласи во цел на дознака за да нема???
Дали знаете некоја бајачка/видовита? Знам дека некои се преваранти ,и не се за верување но знам дека има некои што помагаа ...познавате ли таква ?
Луѓе , имам моја сметка во комерцијална банка но немам како се каже за трансакциска сметка и картичка , и како да направим за она да се скенира ддв?
Девојки патиките ги перев во перална и ми се стеснија, а нема ни 6 месеци како ги купив. Сега нанпред ми се тесни, помош има ли некоја тактика, да ги ствам во замрзнувач дали помага?
Sakav da prasham dali znaete kade mozhe da najdam plastichna ambalazha za kozmetika? Go staviv prashanjeto tuka bidejkji mi e za rabota sakam da otvoram svoj bizniz. Dokolku nekoj znae kade mozhe da najdam na golemo ve molam pishete . Vi blagodaram mnogu .
Да не знае некој како можам да ја обновам мастер кард од стопанска банка? Не ми е кредитна. Само за да нарачувам на интернет ја имав. Можам онлајн да ја обновам или треба во банка директно?