абе луѓе кај можам да најдам од оние лампите што се за нокти за да се исуши гелот коа ти ставаат гелна надградба? незнам како точно се вика лампата ама се надевам сваќате на која мислам. И такви гелови за нокти кај има, м?
Феминки абе како заврши ватерполо Македонија-Холандија..знам дека водевме 4-1..ама не го видов крајот. Ајде кажете дека ги победивме
Пред скоро време кога бев на Зелен Пазар една жена што има тезга баш за лакови и друга козметика ми понуди комплет гелови за надградба заедно со четки за апликација. Колку се квалитетни не би можела да ти помогнам, но можеш да побараш кај неа сигурно ќе те упати каде има и УВ лампа.
Читам повеќе пати на форумов... каде т.е во која Зегин аптека се продава шминка, и какви брендови има ?
Би требало во сите Зегин аптеки да има и шминки. Во Лептокарија знам дека има на Аура и Менхетен, можеби има и нешто друго, ама немам заприметено. Цените се повисоки отколку на други места кај што се продава истата козметика.
кога генерален директор на една модна агенција(русинка е ) не сака да ви казе каде потоцно се наогаат во градов, а ви казува кога има кастинг, како ви звучи тоа? како таа да не постои или дотичната личност лазе? малку ми е нејасна да не речам сомнителна целава ситуација
На Бит пазар имаш за околу 2000 ден. таква лампа, имаш и гелови... на тезгите кај што се лаковите, не знам како поточно да ти објаснам А инаку, може глупо прашање, ама јас да си го поставам Добив на подарок комплет миризливи свеќички и етерични масла.. е сеа прашањево ми е, дали некој користи етерични масла како освежувач на простории па да ми каже како ги употребува?
Ти треба ваков свеќник, се става вода и неколку капки од маслото. Ги има во повеќе варијанти, а можеш да ги најдеш во Џамбо, Сева или во маркети до свеќите.
Потребен ми е календар за 2001 година. Да биде во електронска форма и по можност да зафаќа една страна. Ако најдете линк, ставете го.
вака девојки за станот кој што седам во ск ми стаса сметка од 4500 за месец декември, а во ноември и предходните месеци плаќав по 2400-2500 денари. дали и вас за декември ви стасаа високи сметки за парно?
И кај мене стигна повисока сметка во декември отколку за претходните месеци... За кај мене знам дека премногу струја си трошев и гледав да ми е топло но сега не знам колку ти си внимавала да трошиш исто во секој месец... Секако, кажаа декаа ќе има покачување на сметките за струја но за 400 ден. а ова кај тебе е поголема сума од 400.. Поразговарај со газдата, прашај како се движеле сметките во овој период минатата година па види дали е до потрошеното или покачувањето на сметките.. Поздрав..
http://www.printfree.com/calendar_files ... lendar.htm http://www.printfree.com/Calendar_files ... 1White.htm
Декемвриските сметки и сметките во јуни се сметки по пресметка а останатите се авансни сметки. Износот кој го плаќаш во декември и во јуни е разликата помеѓу платеното ( авансно) и реално потрошеното. Може да е повеќе може да е помалку. Тоа за долна облека, а инаку е одећа се чита одеча.
Имам едно малку чудно и глупаво прашање. Ама кога пример за струја не е потрошено ништо ,стигнува ли сметка?