Ич не боли какво болење, јас си направив на нос, и тоа е исто како за на уво, со пиштолче, мислев аууууууу којзнае колку ке боли какво ке биде, послем не ни сватив ама тоа завршило.. послем само 2 дена ме болеше си ја носев таа златната и послем 4-5 дена си ја сменив ставив каква што сакав...
Eве едно малку смешно прашање Колку време треба да прснеш со дезадорансот за да има ефекти Имам Рексона и нема никакви ефекти,па си велам можеби малку прскам па затоа Имав секакви дезадоранси и па се потам.
Смени го антиперспиранот, може не ти одговара тој што го имаш или пробај со стик. ^^Инаку за обетките на ушите, треба да се прави дезинфекција со мед. алкохол за да не се јават проблеми подобро е подолго време да се носи медицинка, па потоа да се замени и тоа гледајте да не е бижутерија.
Љубам, јас секогаш земам торти од Бутел, превкусни се, слаткарницата се вика Кувертира, си нарачуваш телефонски(не мораш да одиш), и за 50 денари имаш достава до дома (инаку 650 денари е 30 парчиња, и голема коцка е тортата) Еве ти линкче kuvertira.com.mk
Ма работа е што Мила сака со фигури а јас и правње фигури мале..... ајде сега ќе видам.. Фала ви на сите за одговорите..
Сменети се сега пакетите и цената, не можам да видам. Прекорачив 30, а брзината уште ми беше супер. Мислам дека се 35 ама за сигурно не знам, не ми пишува тука ништо на Мој профил... не знам каде да проверам. Благодарам во секој случај
Па и јас го надминав и брзината ми беше одлична и се изненадив, ама па јас ставив оптички и си помислив дека е заради тоа, не ни се јавив да видам нешто да не е сменето.. ако не па јави се и прашај ги, така најубаво
^ 599 ден. мислам дека беше.. Девојки, а кои беа страните за резервирање поефтини авионски карти? Мислам на оние што се резервираат 3-4 месеци унапред.. Тенкју*
Љубам најде торта за Мила? Купи обична прекриена со фондан и некој нејзин омилен предмет стави го одозгора, не мора да е покриена со фондан, може и со шлаг, пример јас сум ставала одозгора кутија за накит со пластичен накит, мали штиклиња, куклиња, колички.... А во Веро има интересни мали тортички од Зафир, многу се вкусни, а ги има и украсени.
Некое опуштено место за излегување во Скопје (како Маракана на пример), со рок музиче, гитари и кул атмосфера ?
Од што може лицето да чеша? Значи еве веќе трет ден ме чеша ненормално многу во одредени периоди од денот, кај брадава и под неа до вратов најмногу и малку кај образиве. Се мачкам со хлорамфеникол лосион, а пред тоа цел истрошив и од ко го истрошив почна да ме чешат, сеа е второ шишенце ова кај што го користам, се надевам не е од него, ама кога ставам многу ме пече. Од што може толку да ме чешаат тие предели? Дали можеби ми се опоравува и сите црнки и мали мозолчиња исчезнуваат? Зошто баѓи исчистено ми е. Помош...
Мене најчесто од ветер од ладно време ме чеша. Пробај стави некој крем од камилица или вазелин да се смири. Ако ти е од тоа...
лукс, а да не ти е малку јако лосиончето?точно го чисти лицето ама и го суши многу.претпоставувам дека имаш комбинирана или помрсна кожа,па ако ти е мрсен кремот од камилица или невен,свари си чај од камилица и со изладен измиј си го лицето,ќе ти го смири.види ако можеш одмори од лосионот малку па ќе утврдиш дали е од него.
Како се вклучува интерентот на овој мобилен? На вип сум и добив бесплатен интернет ама незнам како да си го уклучам никогаш досега не сум користела интернет на него.
Незнам каков систем имаш во моб. види settings, wirreless/networks, е сега кај мене има mobile networks и data traffic треба да се штиклира.
си ги пишуваш шифрите на утакмиците што сакаш да ги играш и си пишуваш шо ќе ги играш оти има за секое посебна шифра (пр. 1, х-1, г-г3+ и тн.) и само го даваш чивчето и уплаќаш за колку сакаш.