Апаратче за слух На Алиекспрес има. Јас имам за чорапи,но го користам за други работи ептен се практични овие ќеси.
Да не знаете каде има да се купи ваков комплет, особено вакво сако женско струкирано е потешко да се најде, затоа што сите сега се широки и oversized, а и да не е некоја преголема цена?
Да ми препорачате некоја служба за да пратам пратка од Скопје до друг град, само не карго зошто се многу спори, еднаш три недели чекав за парите да ми ги дадат..
Не знам каде да го поставам прашањето , па ајде тука.. Знае ли некој да ми предложи тефлонска тава за пржење, но со сигурност да ми потврди дека е нелеплива и бара многу малку масло? Да се пожалам од Делимано, катастрофа. И јајца да пржам ми се лепат.
Ама со многу малку масло нормално е да се лепат. Треба да ставите повеќе масло за да не се лепат и пред да ги ставите јајцата во тавата оставете добро да се загрее маслото.
Дечки,ве молам доколку може да замолам... некој кој добро знае математика и знае да решава задачи за петто,шесто одделение,ако може да ми пиши во приватна порака.Ќе му бидам многу благодарна.Инаку се работи за 4 мали задачи.
до сега некој дали има купено телефон од ледиком експонат гледам ефтини па дали ве служеле многу време или одма се расипуваат? фала однапред