Сигурно е ова? Моја колешка денес сака да оди после работа околу 18:00 часот, сигурно е дека до 13 само примаат за вакцина не и подоцна во денот?
Може ли да ми дадете предлог каде во Скопјево да си го однесам компјутерот на поправка? Да бидат сигурни, затоа што еднаш веќе брат ми го однесе кај некој дечко, и не само што не го поправи туку го расипа. Штом го вклучам, самата перка или како и да се вика чудото, ротира и по кратко време исклучува, не ни стигнува да се вклучи екранот. И постојано се вклучува и исклучува куќиштето, перката ќе заротира и ќе престане. Не знам што е проблемот, не сум паметна за вакви работи. Битно ми е да го поправам затоа што во него ми се сите материјали за факултет и дипломската.
Здраво девојки.Имам едно прашање до некој што е подобро информиран.Вака мајка ми порачала преку страна на фб облека,и по карго ја добила но нанесто М добила Л големина,и нормално побарала замена за М големина,и испратиле пратка а таа за замена им ги вратила тие со Л големина,кога ја отворила пратката имало нешто сосем десетто во неа.Сега прашање ми е може ли да пријавиме и ако пријавиме дали законски може да се тужи или неможе?Облеката е во вредност од 3000 денари .Ве молам за совет.
Веќе три дена пробуваме со се и сешто,ни викаат ти ова си го порача еве ти ја замената,оди пријави не како ќе докажеш дека тие си ги добила кога ние немаме таква роба и неможеме да ви ја пратиме.А облеката е сосема нешто десетто ни на стеаната го немаат иначе се регистрирана фирма,а фискална сметка не добив односно скоро никој од бутициве онлајн не праќаат фискална.Иначе не блокира на фб па повеќе неможеме ништо да им пишеме,бројот телефонски им е исклучен звониме ама џабе.Бевме и во базата на каргото ни викаат ние не сме во пратката внатре да знаеме што имаат,ни пак како сте се договориле,нема како да ви помогнеме.
Едно прашање Од колку часот отприлика започнува ноќното возење од автошкола,т.е. претпоследниот час? Фала многу ❤️