Порачав нешто од fashion group веќе 10 дена пишува дека пратката е испратена меѓу тоа никако да ми стигне, дали има некој емаил да ги контактирам или да почекам уште некое време?
Дали кај нас може да се најдат овие таблети на природна база? И дали некој има идеја која билка е ова slippery elm.
Провери во зегин или еурофарм тие почнаа да носат од NOW, ако не од iherb. Инаку прв пат слушам за растениево, најверојатно го има претежно во северна америка.
Каде може да купам бежична пегла (ако така се вика) од топшоп не ми изгледаат нешто квалилтетни тие пегли, каде да најдам асална?
Вака дали може да се осигура вработен ако на Пр:Денес сме 04.09.2021, денес да можам да го осигураат на 01.09.2021???
Аха, само да знаеш дека е многу гадно, зборам за природната билка не синтетичкиве таблети, лигаво е такво, помага за желудник да, не знам каде можеш во Мк да најдеш, во Београд има што прават препарати од 100% природна билка оваа тука се вика уште и црвен брест.
Тоа ме интересираше дали и природно може да се најде, затоа што се раствара во вода и се пие. Ја обложува слузницата на желудникот т.е обезбедува на некој начин маханичка заштита. А ова како капсули не знам дали го има истото дејство.
Девојки, препорачајте ми некоја добра апликација за следење на меструација, оволација и се пропратно, фала ви. Да можам да ја симнам од app store.
Може да се најде, ама за Мк не знам, ретко кој се бави со паметни работи. Подобро земи ѓумбир, нане и семе од коморач, како течност и пиј го и ова е доста ефикасно.
На емаилот што е наведен на сајтот можеш да им пишиш, но ќе ти вратат по една недела или сл..., на телефоните не креваат воопшто. Најдобра опција ти е на месинџер да им пишиш, така враќаат порака за ден-два, од мое искуство досега.
Предложете ми со што би можело да преградам тераса? А да не е многу скапо… И да не се гледа…Дворот ми е преграден со ваква ограда ама доста скапо ми излезе…Пошо купувавме и стубчиња железни да може да се прицврсти затоа ми треба некое друго решение…