Колку станици има од зелен пазар до гет кафе кисела вода со 24ка? И кажете ми бр од такси, колку би ми земале за 5 станици?
Колку земаат сега провизија во пошта за плаќање сметки? Не сум плаќала таму откако имаат нов договор со Халк.
Каде има најповолни рамки за стакла за диоптерски очила, со клипови за на сонце. Вака нешто како на сликата. Знам дека има скоро во сите оптики, ме интересира каде се најповолни барем до 3000ден, секаде каде што прашував над 4000 се
Дали за во citymall може да се покаже фејк сертификат т.е. од другарка сакам да земам бидејќи не сакам да се вакцинирам, се поминува ли лесно?
Мислам дека може. Обезбедувањето не смее да ти побара лична карта и да споредува, но може полиција. Е сега некој што е вакциниран и бил во СМ, нека каже дали шета често полиција таму.
Дечки,малку шега на страна,ама да ми кажете што гледате тука во желбата.Мене ми изгледаат на двајца вљубени кои се бакнуваат .Вие што мислите? ❤️❤️❤️
Ќе ти се оствари долго посакуваната желба, ќе бидеш среќна и исполнета,можеби ќе зачекориш кон брачните води. Се на сѐ, љубовта е насекаде околу тебе.