Здраво, барам стан за издавње во Битола во близина на педагошки факултет. Дали некој издава или може да ми помогне да најдам? Истово го пишав и во друга тема но оваа е поактивна па реков и овде ќе прашам.
Zdravo, sakam da pocnam rabota vo butik, pa me interesira kako fuksionira se toa poso nikogas ne sum rabotela vo butik, koi uslovi gi baraat, kako i sto rabotite koga ste na smena i slicno, i od prilika koja e platata
Дали некој бил во аутлет центарот во Феризај да сподели искуство како е? Кои брендови ги има и дали има избор?
Сурутката другар ја користеше за да зголеми телесна маса од нутриционист му беше препорачана. Сурутката повеќе има лековити својства за повеќе работи, немам слушнато дека некој ја користи за слабеење.
Здраво, да ве прашам дали може на факултет со два неположени испита од прв и втор семестар, во петтиот семестар да земам дополнителни кредити, бидејќи ми е просекот 9.0 или морам да ги имам сите испити положено??
@mssuniquee Таа често купува таму мислам. Редари за оние на влез во Сити Мол? Има. Имаше и низ продавници исто.