Ke prasam tuka bidejki mi e itno ako nekoj znae da mi odgovori.. Utre letam preku wizzair i snosti se chekirav online. Mi pisuvase deka chekiranjeto e uspesno, ama koga odam vo boarding card mi go dava ova : Spored toa sto go pisuva dolu bi trebalo da e okej, ama ako znae nekoj za sigurno da mi kaze dali e vo red
Океј е, само треба да "потврдат" на чек ин, веројатно ќе добиеш принтан бординг пас. Мислам дека тоа е затоа што ќе леташ надвор од ЕУ.
Според вас колку пари месечно се потребни за тричлено, а колку за четричлено семејство? За нормален живот, нити сиромашен, нити богат.
Се зависи од потребите на семејството индивидуално. Сметки за струја, вода, телевизија (телеком имаат различни пакети) мобилни телефони (повторно различни пакети) Нетфликс (за некого луксуз за некого потреба), храна, превоз ( сопствена кола или ако немаш автобус/такси/пеш). Секое семејство е различно затоа што секој човек има различни потреби. За некого 1000 евра се доволни за некого 5000.
Имаш многу профили на инстаграм и фејсбук од каде можеш да порачаш. Кристалу.мк има дден профил и други не ми текнува името.
Дали ако направам онлајн резервација за пасош, а притоа ми потврдиле термин, постои опција да се откаже терминот и презакаже нов, онлајн?